ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Bente Koch


Medie:             Akvarel, Akryl, Brusho

Telefon:           25 77 86 96
Email:              bentekoch@gmail.com
Web:                www.facebook.com/bentekoch4990
Udstilling:      Bækvej 17, Radsted, 4990 Sakskøbing

Min nysgerrighed gør, at jeg udfordrer materialer og teknikker.  Så jeg prøver, lærer og har derefter lidt mere med i bagagen til at arbejde med.  

Med afsæt i akryl og akvarel bliver det til både figurative og abstrakte billeder. Jeg elsker at se farvernes spil og hvordan et billede udvikler sig. Naturen med lysets indvirkning på farverne er enestående kilde til inspiration, som skal udleves. Nogle ideer skitseres, mens andre får lov at vokse sig frem på lærredet eller papiret.

Mine akvareller appellerer til papiret, som helst skal skinne igennem farverne samtidig med at der gerne skal være gode kontraster i motivets farver. Det medvirker til at give lys, dybde og dermed mere liv til billederne. Akvarel kan evt. suppleres med ’Brusho’, salt eller andet, der kan give et spændende supplement.  

Akryl bruger jeg fortrinsvis på lærreder, hvor mixed media, forskellige typer Pouring er med til at give billederne forskellige udtryk. Abstraktioner kan også have et figurativt islæt. Billederne kan have en historie, et tema eller der kan være skjulte motiver. Jeg arbejder mest alene, men indgår i gruppen GAIA, der udstiller på Sydhavsøerne.  Endnu et højskoleophold i sommeren 2021 håber jeg giver nye ideer og inspiration.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, og måske få en snak om motiver, teknikker, materialer eller hvad det kan føre til.