ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Bente Koch


Medie:             Akvarel, akryl, ink

Telefon:           25 77 86 96
Email:              bentekoch@gmail.com
Web:                www.facebook.com/bentekoch4990
Udstilling:       Bækvej 17, Radsted, 4990 Sakskøbing

Mine billeder er fortrinsvis figurative primært malet i akvarel på papir, akryl på lærred suppleret med ink og mixed media.

Mine akvareller appellerer til papiret, som helst skal skinne igennem farverne for at give både dybde og højlys. Gode kontraster i motivets farver giver mere liv til billederne. Mine motiver i akvarel er figurative. Billederne i akryl er malet på lærreder og der er både figurative og abstrakte motiver. Billederne kan have en historie, et tema eller der kan være skjulte motiver i et billede.

Så brug et øjeblik til at opleve og se, hvor dine tanker flyver hen. Ink og mixed medie er abstraktioner med figurativt islæt. Inspirationen finder jeg i mine omgivelser. Naturens skiftende farver, former, dyr, mennesker, naturen, et glimt og ikke mindst lysets evne til at ændre farverne er enestående kilder til inspiration. Jeg har altid noget i gang. Samtidig kommer der nye teknikker, materialer eller ideer, som jeg må udfordre. Nogle ideer skitseres og andre kommer ’ammen med farverne, der når på lærredet.  

Hvis du er medlem af en kunstforening, der ønsker at udstille et eller flere af mine billeder, kan jeg kontaktes på mail eller telefon.  I år har jeg den glæde at kunne byde velkommen til Beth B.S. Brædder Søndergaard fra bepa-design, der udstiller glaskunst og smykker på adressen. Vi glæder os til at byde velkommen til en kop kaffe, et glas med lidt køligt, lidt sødt, salt eller måske bare en god dialog.