ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2019

 

 

Bente Koch


Medie:            Akvarel, akryl, mixed media og pastel

Telefon:          25 77 86 96
Email:              bentekoch@gmail.com
Web:
Udstilling:      Bækvej 17, 4990 Sakskøbing

Mine billeder er fortrinsvis figurative primært malet i akvarel på papir, akryl på lærred suppleret med mixed media og pastel.

Akvareller appellerer til papiret, som gerne må skinne igennem farverne for at give højlys. Og er der gode kontraster i motivets farver, giver det spændende billeder med dybde. Mine motiver i akvarel er figurative.

Billederne i akryl er malet på lærreder og blandt motiverne er der figurative og abstrakte. Billederne kan have en historie, et tema eller der kan være skjulte motiver i et billede. Så brug et øjeblik til at opleve og se, hvor dine tanker flyver hen.

Inspirationen finder jeg i mine omgivelser. Naturens skiftende farver, former, dyr, mennesker, naturen, et glimt og ikke mindst lysets evne til at ændre farverne er en enestående kilde til inspiration.

Jeg har altid noget i gang og samtidig kommer der nye ideer, som jeg må udfordre. Nogle ideer skitseres og andre ’kommer først frem på lærredet’. Særlig spændende er det at male portrætter.

Hvis du er medlem af en kunstforening, der ønsker at udstille et eller flere af mine billeder, kan jeg kontaktes på mail eller telefon.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en kop kaffe, et glas med lidt køligt, lidt sødt, salt eller måske bare en god dialog.