ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Dorte Krøll


Medie:           Akvarel, acryl, tegning

Telefon:           21 85 40 17
Email:              mail@dortekroell.dk
Web:                www.dortekroellbilledkunst.dk
Udstilling:       Frihedsvej 12, 4850 Stubbekøbing

Jeg arbejder bedst i serier, og i år har jeg malet til to temaer.  Det første tema malede jeg i foråret, og valgte at kikke på høns. De har et sjovt kropsprog, og et blik så man ikke kan lade være med at tænke på, hvad de mon ville sige, hvis de kunne, – i stedet for “gok gok”.  Jeg malede en serie akvareller kombineret med blyantstreg. Og ikke kun af høns, men også andre af deres fjerede fæller.   Det andet tema maler jeg i løbet af sommeren. Acryl på lærred, med abstrakte menneskeskikkelser tæt på. En slags portrætter hvor farven er i fokus, og hvor kropsproget fortæller, hvis man ser efter.  Disse malerier er ikke færdigmalet i skrivende stund, så kom og se dem på min udstilling.