ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Grethe Larsen


Medie:            Akrylmaleri, træfigurer

Telefon:           24 98 18 66
Email:              tvaergade11@mail.dk
Web:               www.galleri-grethe-l.com
Udstilling:       Tværgade 11, 4800 Nykøbing F.

Med inspiration fra naturen har jeg igennem mange år eksperimenteret med at male med akryl på lærred.

Akryl på lærred er blevet mit foretrukne udtryksmiddel. Som det fremgår af nedenfor stående har jeg dog i tidens løb truffet bekendtskab med mange andre materialer.
At arbejde med billeder giver mig ro og glæde. Jeg har hele mit liv LEGET OG EKSPERIMENTERET med at udtrykke mig kreativt. På det sidste har jeg også samlet små drivtømmerstykker og konstrueret små figurer.

Igennem de sidste 50 år har jeg på forskellig vis suget viden og færdigheder til mig gennem længerevarende uddannelser  –    Billedkunstlærer –    Exam.pæd. i billedkunst –    Årskurser på Seminariet for Formgivning –    Kortere kurser hos anerkendte kunstnere.

Igennem årene har jeg udstillet hos private og på forskellige offentlige institutioner. 21 år har jeg været medlem af malergruppen IRIS. Her nyder jeg at male sammen med andre – at give og få konstruktiv kritik og informationer.