ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Hanne Krogh Christensen


Medie:             Maleri

Telefon:           51 95 02 34
Email:              krogh.chr@gmail.com
Web:                www.hannekroghgalleri.com
Udstilling:       Holchgade 2, 4800 Nykøbing F.

Mine malerier er primært abstrakte akryl malerier  på store lærreder.  

Det seneste år har jeg også givet mig i kast med papir og med blandet media, og det har været meget inspirerende og til tider oplæg til de store lærreder. Jeg er som regel inspireret af farver, former, stemninger eller naturens kraft. Jeg maler lag på lag, og som sagt helst på de store lærreder, hvor der er plads til store bevægelser og hvor farverne har plads til at spille op og imod hinanden.
Jeg har deltaget på et “hav” kurser, og har også været på en del højskole ophold, hvor maleriet har været centrum.  

Jeg er en del af Kunstgruppen Momentum, og gruppen udstiller samlet på adressen Holchsgade 2, Nykøbing F.