ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Inge Lise Stenkjær


Medie:             Maleri og keramik

Telefon:           40 27 46 82
Email:              itstenkjaer@live.dk
Web:                www.atelier-istenkjaer.dk
Udstilling:       Østrigsvej 28, 4800 Nykøbing F

Jeg maler abstrakte akrylmalerier med genkendelige motiver. Det er legen med farverne der inspirerer mig og fantasien og farvesammensætningen, der udformer det endelige motiv.

Kropssproget har altid fascineret mig, hvilket mine motiver ofte bæger præg af. Jeg er dog aldrig i tvivl om, hvornår et billede er færdigt. Det skal kunne mærkes – boble i maven og give anledning til fortolkning. Kunst kan være provokerende, stødende, forud for sin tid og samtidig, men også bare skabe glæde. Det sidste ønsker jeg for min kunst. Skabe glæde. Få humøret til at stige et par grader. Men også gerne give anledning til genkendelse og samtale. I de senere år har jeg arbejdet en del med keramik. Det synes jeg også er utroligt spændende. Det, at udtænke og udforme leret og alligevel ikke helt vide det endelige resultat, er både udfordrende og meget inspirende.

Mine keramiske ting bærer også til en vis grad af kropssproget. De skal leve.