ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Laila Cichos


Medie:             Maleri

Telefon:          31 61 71 69
Email:              lailacichos@gmail.com
Web:                www.lailacichos.com
Udstilling:       Guldborgvej 37, 4990 Sakskøbing

MODERNE EVENTYRFORTÆLLER  Laila Cichos har skabt billeder i mange år. Siden januar 2015 som profession og fra 2016 fast i Galleri Lolland, Maribo. Desuden er hun Artmoneykunstner.

I de helt unge år var stilen naturalistisk og perfektionistisk, men i de senere år har hun kombineret Cartoon Art med Humorismens univers. Det uperfekte er et gennemgående tema. Det er ikke smukke skabninger, der bebor hendes værker. De har alle “skønhedsfejl”, der giver dem en charme, der kan være svær at modstå, fordi den efterlader beskueren med et smil på læben.

Skrevet om hendes kunst: “Lailas sikre brug af form, farver og streg, kombineret med evnen til at ville fortælle en god historie, tillagt en varm personlighed, giver de spændende og nutidige billeder engagement, varme og en personlig holdning, men først og fremmest eventyr.”

 Laila Cichos har fået undervisning hos bl.a. Henrik Swane, Carla Sonnheim, Christina Christiansen, Poul-Erik Nielsen, Cecilia Westerberg, Rasmus Danø, Tine Hecht-Pedersen og Hanne Ravn Hermansen. Hendes hjemmeside er www.lailacichos.com. Desuden findes hun på Facebook, Instagram, Pinterest og Youtube.