ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Lone Springkilde Larsen


Medie:             Maleri

Telefon:           50 98 55 70
Email:              lone@springkilde.dk
Web:                Facebook: springkildemaleren
Udstilling:       Strandvejen 39, 4880 Nysted

Medie: Olie, Akryl og Akvarel

Min motiv verden er bred. Natur, blomster, mennesker m. m. da jeg er nysgerrig på hvad lyset og stemning kan gøre, uanset motivet.

Jeg kan lide processen og er gerne en hel vinter om et maleri. Jeg er blevet glad for at have genoptaget akvarellen, da den kan noget særligt og også en udfordring.  

Der er ikke de store budskaber i mine malerier, men jeg giver gerne mig selv udfordringer f.eks. da jeg har malet flere kongelige portrætter. Dronningen, Prins Henrik og Kronprinsparret og måske der kommer flere. Jeg bliver bare glad i låget når jeg maler.

Jeg har tidligere boet på gården ”Springkilde” i Vålse på Nordfalster. Nu bor jeg i Nysted hvor jeg har Havestuegalleriet ved havnen og er kendt under navnet ”Springkildemaleren” som man også kan finde mig under på Facebook.