ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Lone Springkilde Larsen


Medie:             Maleri

Telefon:           50 98 55 70
Email:              lone@springkilde.dk
Web:                www.springkilde.dk
Udstilling:       Strandvejen 39, 4880 Nysted

Jeg har tidligere boet på gården ”Springkilde” i Vålse på Nordfalster. Nu bor jeg i Nysted hvor jeg har ”Havestuegalleriet” ved havnen. Jeg maler med akryl, olie og akvarel. Min motivverden er bred. Natur, blomster, mennesker m. m. da jeg er nysgerrig på, hvad lyset og stemning kan gøre, uanset motivet. Jeg kan lide processen og er gerne en hel vinter om et maleri. På det seneste er jeg begyndt at male akvarel, som jeg tænker at bruge til de lokale motiver.

Der er ikke de store budskaber i mine malerier, men jeg giver gerne mig selv udfordringer f.eks. da jeg har malet flere kongelige portrætter: Dronningen, Prins Henrik og Kronprinsparret og måske der kommer flere.

Jeg bliver bare glad i låget når jeg maler.