ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Mogens Carstensen


Medie:             Malerier i olie

Telefon:           20 16 87 75
Email:              m.m.carstensen@privat.dk
Web:                www.billed-mons.dk
Udstilling:       Holchgade 2, 4800 Nykøbing F.

Jeg har altid tegnet, men først i tilværelsen som efterlønner/pensionist, var tiden og lysten til større kreativ udfoldelse igen til stede. En dag i februar 2010 besluttede jeg, at nu ville jeg male! – og det har jeg gjort siden!

Jeg har løbende modtaget undervisning, bl.a. i Kunstskolen Guldborgsund.  Jeg har udstillet i Undervisningsministeriet, private virksomheder, Sygehuset Nykøbing Falster samt i 2015 og 2017 udstillet på Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling.   Jeg er medlem af Kunstforeningen for Billedskabende Aktører (KuBa-n) og gruppen Momentum, og gruppen udstiller samlet på adressen Holchsgade 2, Nykøbing F.   

Motiverne er meget forskelligartede, og inspiration hentes fra lyset, naturen og dagligdagen – ofte med en skæv vinkel og en skæv beskæring. Stilen er naturalistisk, symbolistisk, abstrakt, og ofte er billeder og titler dobbelttydige, hvor tolkningen overlades til beskueren. Mine billeder skulle gerne pirre beskuerens nysgerrighed, fantasi og stille spørgsmål!   

Et billede lever kun, når det beskues!