ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Mogens Carstensen


Medie:             Malerier i olie

Telefon:           20 16 87 75
Email:              m.m.carstensen@privat.dk
Web:                www.billed-mons.dk
Udstilling:       Holchgade 2, 4800 Nykøbing F.

 

Jeg har altid tegnet, men  først i tilværelsen som efterlønner/pensionist, var tiden og lysten til kreativ større udfoldelse igen til stede. En tirsdag i februar i 2010 besluttede jeg, at nu skulle jeg male! – og det har jeg så gjort siden.

Motiverne er forskelligartede; med inspiration fra naturen, dagligdagen, rejser,mennesker og sport. Stilen er naturalistisk, abstrakt, symbolistisk. Ofte er billeder og titler dobbelttydige, hvor tolkninger overlades til beskueren. Mine billeder skulle gerne pirre ens nysgerrighed, fantasi og stille spørgsmål! Et billede lever kun, når det betragtes!

Jeg er medlem af Kunstforeningen for Billedskabende Aktører (KuBa-n)  og  gruppen Momentum.