ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Sisse Fagt


Medie:             Maleri

Telefon:          22 97 73 20
Email:              sissefagt2500@gmail.com
Web:                www.sissefagt.dk
Udstilling:       Timianvej 8, Bøtø, 4873 Væggerløse

Jeg har altid tegnet og udtrykt mig billedligt. Jeg er blevet undervist af bl.a. Robert McLean, Camilla West, Søren Martinsen, Marcus Stolk og Henrik Skorá og haft ophold på Borups Højskole,  Ærø og Holbæk Kunsthøjskole.  

Til hverdag er jeg universitetsforsker, men maleriet hiver hele tiden i mig. Mit temperament kommer til udtryk gennem mine malerier, hvor jeg udtrykker både den vildskab og poesi, som naturen indeholder. Min forkærlighed er for det naturalistiske landskabsmaleri, men de senere år har jeg bevæget mig ud i det mere abstrakte, ligesom jeg er medlem af Urban Sketchers, som i hurtig streg og penselstrøg indfanger stemninger, oftest i bymiljøer.