ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2019

 

 

Sisse Fagt


Medie:            Maleri

Telefon:          22 97 73 20
Email:              Sissefagt2500@gmail.com
Web:                www.sissefagt.dk
Udstilling:       Timianvej 8, Bøtø, 4873 Væggerløse

Mine malerier er farverige og oftest inspireret af naturen. Jeg maler både naturalistisk og abstrakt. Jeg forsøger at fange stemningen i en skov om foråret med nyudsprungne bøgetræer og skovbunden hvid af anemoner, i en smuk solnedgang eller i vandets vilde bølger en efterårsdag. Jeg maler primært med akryl og olie på lærred, men maler også med akvarel på papir. Jeg arbejder til hverdag på et universitet, men elsker at male som en afveksling til mit arbejde med tal og forskning. Jeg maler ofte landskaber fra Falster og omegn, hvor jeg har sommerhus.

Jeg har modtaget undervisning hos mange forskellige billedkunstnere og gennem ugelange ophold på bl.a. kunsthøjskolerne på Ærø og i Holbæk og på kurser i udlandet.

Jeg har haft masser af gruppe—eller soloudstillinger og har bl.a. udstillet hos Danmarks Lærerforening, ABF, Friluftsrådet, Sydhavsøernes Censurerede efterårsudstilling, Åbne Atelierdøre Guldborgsund, Galleri VK, Galleri Lolland, Galleri Marielyst og DTU.

Kontakt mig venligst, hvis du vil vide mere eller følg mig via min hjemmeside, hvor jeg skriver nyheder om mit malerliv ca. 10 gange om året. Hvis du følger mig, får du en mail, når jeg har nyheder. Jeg maler gerne på bestilling.

Du kan også finde mig på Facebook: Malerier for nord til syd eller Instagram: Artefagt