ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Susanna Debel Holmgaard


Medie:             Maleri, Grafik, Tegning

Telefon:           21608864
Email:              contact@susannaholmgaard.com
Web:                www.susannaholmgaard.com
Udstilling:       Brarupvej 17, 4840 Nørre Alslev

Velkommen til vores lille sommerudstilling på Nordfalster!  

For enden af æblealleen, under kastanietræets svalende skygge, finder du indgangen til vores hyggelige galleri.

Vi glæder os rigtig meget til at vise dig mine malerier, grafiske tryk og tegninger og Jan Debels træarbejder, plankeborde, serveringsbrætter og lamper.  

Jeg er i mine billeder optaget af det flygtige, skrøbelige og u-gribelige. I mine malerier blander jeg ofte flere teknikker og bygger farveflade og motiv op af laserende lag.  Når jeg arbejder med de grafiske metoder, bruger jeg koldnålsradering og kombinerer ofte med monotypi.