ÅBNE ATELIERDØRE

Susanna Debel Holmgaard


Medie:            Oliemaleri, radering, akvarel

Telefon:          21 60 88 64
Email:              contact@susannaholmgaard.com
Web:                susannaholmgaard.com
Udstilling:       Brarupvej 17, 4840 Nørre Alslev

Gæstekunstner: Jan Debel

Velkommen til min 2018 udstilling i Aabne Atelierdøre. Jeg glæder mig til at vise mine nyeste grafiske værker i form af raderinger og monotypier, og oliemalerier. Mine malerier og raderinger udspringer fra undersøgelsen af styrken i det stille og kraften i det milde. Billederne varierer fra det helt konkrete, over genkendelige hverdagsobjekter, til abstrakte aftryk af stemninger.

Årets gæsteudstiller er Jan Debel, som udstiller plankeborde, træfade og skærebrætter.

Designumsetzung mit Divi Template JOOM!WEB Webservice Olaf Dryja