ÅBNE ATELIERDØRE

GULDBORGSUND 2021

 

 

Susan Odborg


Medie:             Keramik og raku

Telefon:           24 25 62 57
Email:              mail@susan-odborg.dk
Web:                www.susan-odborg.dk
Udstilling:       Strandvænget 12, 4862 Guldborg

Keramik er en stor del af mit liv.

For 35 år siden startede jeg på et aftenskolekursus i keramik, siden har jeg ikke kunnet slippe leret. Jeg har deltaget i mange kurser af kortere og længere varighed. Jeg har kikket over skulderen på en del keramikere og blevet hjulpet godt på vej af søde mennesker.

Jeg udfordres af alle de muligheder leret giver mig, forskellige brændingstekniker, glasurer og dekorationer. Jeg inspireres af naturen omkring mig, oplevelser fra rejser og af vævede tekstiler.

Mit værksted, min have og havestue vil i weekenden den 10. og 11. august være fyldt med min keramik og kunst fra mine 2 gæstekunstenere. Der vil være meget at se på og trænger man til at hvile øjnene, så ligger haven ud til det skønne Guldborgsund, marker og enge.

Igen i år kan I glæde jer til at møde mine 2 gæstekunstnere: Kirsten Lynggaard Madsen med sine skønne vævede ting.  Else Lund som fletter både traditionelt og skulpturelt.  Vi glæder os til at have besøg af jer og byder på en kop kaffe eller et lille glas vin eller saft og lidt andet godt.