Bente Koch_182s billede

Bente Koch

Medie: 

Akvarel, akryl og mixed media

Telefon: 

+45 25 77 86 96

Udstillingsadresse: 

Bækvej 17, Radsted
4990 Sakskøbing
Mine billeder er oftest figurative malerier primært i akryl på lærred eller akvarel, men i år har jeg også arbejdet med mixed media.

Inspirationen finder jeg i mine omgivelser. Naturens skiftende farver, former, dyr, mennesker, naturen, et glimt og ikke mindst er lysets evne til at ændre farverne enestående kilde til inspiration.
Jeg har altid noget i gang og samtidig kommer der nye ideer, som jeg må udfordre. Nogle ideer skitseres og andre ’kommer først frem på lærredet’. Særlig spændende er det at male portrætter.

Billederne i akryl er ofte meget enkle. De kan have en historie, et tema eller der kan være skjulte motiver i et billede. Så brug et øjeblik til at opleve og se, hvor dine tanker flyver hen. Det er vigtigere, at du ser og oplever, end at jeg fortæller dig mine tanker – derfor kan det hænde, at du ser noget andet, end det jeg har haft i tankerne. Og det beriger kun et billede, hvis du ser noget, jeg ikke har set.

Hvis du er medlem af en kunstforening, der ønsker at udstille et eller flere af mine billeder, kan jeg kontaktes på mail eller telefon. Jeg modtager også bestillinger.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en kop kaffe, et glas med lidt køligt, lidt sødt, salt eller måske bare en god dialog.