ÅBNE ATELIERDØRE

Bente Koch


Medie:             Akvarel, Akryl, Tusch

Telefon:           25 77 86 96
Email:               bentekoch@gmail.com
Web:                 www.facebook.com/bentekoch4990
Udstilling:        Bækvej 17, Radsted, 4990 Sakskøbing

Min nysgerrighed gør, at jeg udfordrer materialer og teknikker. Så jeg prøver, lærer og får lidt mere med i bagagen til at arbejde med.

Med afsæt i akryl og akvarel bliver det til både figurative og abstrakte billeder. Jeg elsker at se farvernes spil og at se, hvordan et billede udvikler sig. Naturen med lysets indvirkning på farverne er enestående kilde til inspiration, som skal udleves. Nogle ideer skitseres, mens andre får lov at vokse sig frem på lærredet eller papiret.

Mine akvareller appellerer til papiret, som helst skal skinne igennem farverne samtidig med at der gerne skal være gode kontraster i motivets farver. Det giver lys, dybde og dermed mere liv til billederne. Akvarel kan evt. suppleres med Tusch, Ink, ’Brusho’ eller Grafit, som kan hver på sin måde giver et spændende supplement.

Akryl på lærreder, hvor mixed media, forskellige typer Pouring er med til at give billederne forskellige udtryk. Abstraktioner kan også have et figurativt islæt. Billederne kan have en historie, et tema eller der kan være skjulte motiver. Jeg deltager gerne i højskoleophold for at få ny inspiration men arbejder mest alene. Jeg indgår i gruppen GAIA, der udstiller på Sydhavsøerne.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, og måske få en snak om motiver, teknikker, materialer eller hvad der kan dukke op.