ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Bente Koch


Medie:             Maleri

Telefon:           25 77 86 96
Email:               bentekoch@gmail.com
Web:                 
Udstilling:        Bækvej 17, Radsted, 4990 Sakskøbing

At male er for mig en kreativ form for fordybelse, der giver mig glæde og overskud, som jeg gerne deler med andre.

Materialerne er fortrinsvis akvarel og akryl, som ofte suppleres med f.eks. bruscho, tusch, pastel, kul, gel, cement, naturmaterialer m.m. Mine billeder er oftest figurative eller abstrakt figurativt med gemte detaljer. Jeg leger med farverne og elsker at se den måde, de understøtter hinanden og hvordan billedet arbejde sig frem uanset om det selv toner frem eller det er planlagt.

Jeg prøver nye teknikker og udfordrer mig selv med nye materialer. Billedet må gerne give den ro, der komplementerer en travl hverdag. Kontraster giver spænding i billedet sammen med lyset i billedet, fra naturen eller en solstråle som ofte vil ændre farverne, så noget giver et indtryk.

Inspirationen kommer fra solens stråler gennem skyerne og når de danner lys og skygge i et landskab eller årstidens blomster, kontraster, lys og skygge, maleteknikker og brugen af farveblandinger.. Jeg arbejder mest alene, men deltager gerne i kurser, højskoleophold og sammen med gruppen GAIA deltager jeg i udstillinger på Sydhavsøerne.

Det er med glæde at jeg på 10. år deltager i Åbne Atelierdøre – Guldborgsund og jeg ser frem til at kunne byde jer velkommen.