ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Berit Voss


Medie:             Unika keramik

Telefon:           21 45 61 52
Email:              berit.voss@christensen.mail.dk
Web:               www.instagram.com/beritvoss/
Udstilling:       Storstrømsvej 9, 4862 Guldborg

Jeg er vild med ler og har altid været det. Lige fra jeg var barn, har leret trukket i mig.

Det er stentøjsleret, med den store styrke, som jeg ofte modellerer fine lette ting i. Jeg penseldekorerer det meste og den efterfølgende høje brændingsvarme, giver farverne en dybde, jeg godt kan li’. Jeg har massere af ideer og de ting jeg laver er vidt forskellige – fra små fine æggebægre til større grove skulpturer. Jeg tager gerne en udfordring op, hvis nogen har et særligt ønske. Det kan eksempelvis være personlige tekster ridset ind i leret, personer modelleret efter fotos eller ligefrem en helt personlig gravsten. Modelleret og indridset med den tekst du vil ha’.

Kom og lad os få en snak. Jeg ser frem til en dejlig weekend og glæder mig til at få besøg.