ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Erni Boesen R9


Medie:            Smykker malerier sten

Telefon:          23 67 62 31
Email:              erni.boesen1@gmail.com
Web:                 
Udstilling:       Kalvevænget 116, Stubberup, 4800 Nykøbing F.

Jeg har hele mit liv været kreativ, så i mit hjem vil du blandt meget andet opleve malerier, fotokunst, tegninger, upcycling, sten og kobbersmykker.

En del af mine smykker bliver fremstillet af genbrugskobber, men jeg elektroformer også blade, fjer, papir med videre. derudover leger jeg med forskellige oxyderingsformer. Nogle af mine malerier er sureallistiske andre er lavet med pouringsteknik. På fotosiden har jeg været meget interesseret i makrofotografering.

Jeg elsker at finde ting som jeg kan upcycle, det er alt lige fra møbler til små stykker drivtømmer.

Håber du får lyst til at kigge forbi 🙂

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit hjem. .