ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

KLIMATRYK. Espen Brandt-Møller


Medie:             Grafik

Telefon:           22 42 94 79
Email:              espenbrandtmoller@gmail.com
Web:                www.espenbrandtmoeller.dk
Udstilling:       Nysted Bibliotek, Adelgade 11, 4880 Nysted

Som billedkunstner, digter, underviser og idémager bruger jeg mine færdigheder til at skabe kunstværker, der spreder glæde og forundring.

Jeg udforsker både som billedhugger, maler, tegner og digter og søger konstant efter nye veje til at udtrykke mig kunstnerisk.

Min kunst findes på udstillinger, events og på sociale medier, hvor jeg elsker at dele min passion med verden. Derudover brænder jeg for at guide og inspirere unge talenter, så de kan udfolde deres kreative potentiale.

Jeg er på en konstant rejse mod kunstens uendelige muligheder, samtidig med at jeg respekterer og bevarer miljøet.

Min deltagelse i “Klimatryk – En Udstilling og Kunstrejse mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid” er en naturlig forlængelse af min kunstneriske praksis. Klimatryk samler en mangfoldighed af stemmer – kunstnere, formidlere og unge talenter, samt publikum – for at udforske trykkunsten og dens potentiale til at formidle budskaber om bæredygtighed og miljøbevidsthed via den eksperimenterende grafiske trykmetode.

Denne fusion mellem kunst og aktivisme sigter mod at inspirere til en grønnere fremtid. Klimatryk er mere end bare en udstilling; det er en opfordring til handling, en invitation til at reflektere over vores forhold til klimaet og vores bidrag til en mere positiv udvikling.

Jeg ser frem til at være en del af dette inspirerende projekt og bidrage med min stemme til klimaets sag.

En stor tak til Guldborgsund Billedkunstråd og Kulturregion Storstrøm for deres støtte til Klimatryk.