ÅBNE ATELIERDØRE

Espen Brandt-Møller


Medie:             SKULPTURFABRIKKEN

Telefon:           22 42 94 79
Email:               espenbrandtmoller@gmail.com
Web:                 https://www.facebook.com/skulpturfabrikken/
Udstilling:        Lindevej 62, 4990 Sakskøbing

 

OM MIG Espen Brandt-Møller

JEG er uddannet Billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2003 KUNST TIL FOLKET.

Min vision og mission er at skabe kunst til folket.Det gør jeg via at bruge mit mobile museum, samt sende live på Facebook og instagram.

Lidt om mine værker. Mange af mine værker har en ironisk distance til sit eget væsen, hvilke skaber en underfundig og humoristiske værkkategori, der med et glimt i øjet hele tiden peger på det ulmende kaos, vores liv har lige under overfladen. Begrænset frihed er større frihed. Mit mål er at undersøge den kompleksitet, som min kunst er ramme om, lige fra de enkelte værkers eksistens og hele udstillingens ramme, – så som opbygning, fernisering, priser, skilte og mange andre parameter, og derved vil jeg opnå en anden anskuelse af mine værker, og dette er med at skabe et rum til at præsentere min kunstneriske produktion på en ny og forunderlig måde.

KUNST TIL FOLKET – SKULPTURFABRIKKEN. Alle skal havde mulighed for erhverve sig et kunstværk fra Espen Brandt-Møller SKULPTURFABRIKKEN