ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Espen Brandt Møller


Medie:             Kunst til folket

Telefon:           22 42 94 79
Email:               espenbrandtmoller@gmail.com
Web:               
Udstilling:        Lindevej 62, 4990 Sakskøbing

 

LIDT OM MIG OG MIN KUNST

Mange af mine værker har en ironisk distance til sit eget væsen, hvilke skaber en underfundig og humoristiske værkkategori, der med et glimt i øjet hele tiden peger på det ulmende kaos, vores liv har lige under overfladen.

Begrænset frihed er større frihed. Mit mål er at undersøge den kompleksitet, som min kunst er ramme om, lige fra de enkelte værkers eksistens og hele udstillingers ramme, – så som opbygning, fernisering, priser, skilte og mange andre parameter, og derved vil jeg opnå en anden anskuelse af mine værker, og dette er med at skabe et rum til at præsentere min kunstneriske produktion på en ny og forunderlig måde.

Stregen som skulpturelement er et bærende fundament i min produktion og er med til at skabe en underlæggende tråd igennem hele min produktion. En streg er jo ikke bare en streg, set meget tæt på er den en opløsning af materiale og langt fra en næsten usynlig påvirkning af virkeligheden, dog med til at skærpe ens opmærksomhed.