ÅBNE ATELIERDØRE

Grethe Larsen


Medie:            Akrylmaleri, træfigurer

Telefon:           24 98 18 66
Email:              tvaergade11@mail.dk
Web:         
Udstilling:       Tværgade 11, 4800 Nykøbing F.

Naturen er smuk og giver mig ro. Jeg maler gerne ud fra fotos hentet i naturen. Mine motiver indeholder ofte træer og vand, fordi jeg er fascineret af træer, som spejler sig i vand.

Igennem de mange år jeg har udtrykt mig på lærred, har jeg stiftet bekendtskab med mange materialer og maleteknikker. Det er for tiden endt med at jeg har fordybet mig i maling med akryl. Jo mere jeg arbejder med den teknik, der hænger sammen med akrylmaling, jo mere kan jeg nuancere mit udtryk.

Ofte deler jeg mit lærred og mit foto i lige mange kvadrater, som jeg så maler i tilfældig rækkefølge. Dette holdt sammen med at jeg ud fra ca. 10 farver blander de farver, jeg har brug for, opstår der mange nuancer, som vibrerer og spiller godt sammen.

Det skal lige nævnes, at jeg også eksperimenterer med abstraktion af det naturalistiske – det giver variation.