ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Grethe Larsen


Medie:             Akrylmaleri på lærred

Telefon:           24 98 18 66
Email:              tvaergade11@mail.dk
Web:         
Udstilling:       Tværgade 11, 4800 Nykøbing F.

Naturen er smuk og giver mig ro.

Jeg maler gerne ud fra fotos hentet i naturen. Mine motiver indeholder ofte træer og vand, Jeg er fascineret af træer, der spejler sig i vand. Det skal lige nævnes, at jeg også eksperimenterer med abstraktion af det naturalistiske – det giver variation.

Igennem de mange år jeg har udtrykt mig på lærred, har jeg stiftet bekendtskab med mange materialer og maleteknikker. Det er for tiden endt med at jeg har fordybet mig i maling med akryl. Jo mere jeg arbejder med den teknik, der hænger sammen med akrylmaling, jo mere kan jeg nuancere mit udtryk.

De sidste 50 år har jeg på forskellig vis suget viden og færdigheder til mig gennem længevarende og kortere uddannelser.