ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Hope – Kunst og Musik


Medie:              Maleri

Telefon:           61 33 89 29
Email:              hopeprzybylak@gmail.com
Web:                Livetstrae-nu.dk
Udstilling:       Thorsensvej 8,st,  4800 Nykøbing Falster

Jeg har tegnet og malet siden jeg var barn og bruger tegneprocesserne til at fordybe mig, udvikle mig og se tingene fra et andet perspektiv.

Den kreativ side har jeg udviklet og prøvet af på alle måder og kanter hvor jeg også har inddraget den alternative del for en rum tid. Jeg har sadlet en del om og tegner nisser som aldrig før, de har altid været en del af mig siden jeg var ganske lille og bringer glæde og magi over sig.

Jeg tegner avatar billeder af dine dyr, maler dine dyr med et twist. Jeg tegner også healende spiselige og medicinske blomster Jeg har tegnet 24 nisse julekalender kort med et rim – 1 kort til hver dag I hele december, samt har jeg udvidet med 1 julekalender. Senere på året vil der være flere nyheder omk mine nisser.

Jeg tilbyder kurser i tegne og male teknikker, fordybelses processer og hvordan du igennem maling og tegning kommer ind i de sjælelige aspekter af dig selv.