ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

KLIMATRYK. Anna Falkenstjerne Beck


Medie:            Grafik

Telefon:          42 32 23 40
Email:             Annafalkenstjerne@gmail.com
Web:              
Udstilling:      Nysted Bibliotek,  Adelgade 11, 4880 Nysted

Gennem min karriere som billedkunstner, formidler og forsker har jeg altid været optaget af samfundsproblematikker og skabelse af fællesskaber samt grøn omstilling.

I de senere år er denne interesse blevet mere påtrængende end nogensinde før. Det er afgørende, at vi som samfund omstiller os nu og tager ansvarlig hånd om naturens ressourcer. Her spiller vores kultur en vigtig rolle.

Derfor integrerer jeg min kunst med naturoplevelser og grøn omstilling.

Jeg arbejder med store lærreder, der er meget farverige og lagdelt med en laserende effekt af maling. Min deltagelse i “Klimatryk – En Udstilling og Kunstrejse mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid” er en naturlig forlængelse af min praksis.

Klimatryk samler en mangfoldighed af stemmer – kunstnere, formidlere og unge talenter, såvel som publikum – for at udforske trykkunstens potentiale til at formidle budskaber om bæredygtighed og miljøbevidsthed gennem den eksperimenterende grafiske trykmetode.

Denne fusion af kunst og aktivisme har til formål at inspirere til en grønnere fremtid.