ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

KLIMATRYK. Dina Rawat


Medie:            Grafik

Telefon:          
Email:            dinarawat@gmail.com
Web:              
Udstilling:     Nysted Bibliotek,  Adelgade 11, 4880 Nysted

Som erfaren kunstformidler, kunstner og konsulent bringer jeg en dybdegående forståelse for kunsthistorie og en passion for at bringe kunsten tættere på folk.

Jeg er kendt for min innovative undervisning og mine engagerende kunstprojekter, der krydser kulturelle grænser og inspirerer til dialog.

Min deltagelse i “Klimatryk – En Udstilling og Kunstrejse mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid” er en naturlig forlængelse af min praksis. Klimatryk samler en mangfoldighed af stemmer – kunstnere, formidlere og unge talenter, samt publikum – for at udforske trykkunsten og dens potentiale til at formidle budskaber om bæredygtighed og miljøbevidsthed via den eksperimenterende grafiske trykmetode.

Denne fusion mellem kunst og aktivisme sigter mod at inspirere til en grønnere fremtid. Klimatryk er mere end bare en udstilling; det er en opfordring til handling, en invitation til at reflektere over vores forhold til klimaet og vores bidrag til en mere positiv udvikling. Jeg ser frem til at være en del af dette inspirerende projekt og bidrage med min stemme til klimaets sag.

En stor tak til Guldborgsund Billedkunstråd og Kulturregion Storstrøm for deres støtte til Klimatryk.