ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Rohhna Cathrine Ravnhøj


Medie:           Maleri, Grafik, Keramik

Telefon:         60 52 50 10
Email:             mail@catravn.com
Web:               www.catravn.com
Udstilling:      Nielstrupvej 21, 4990 Sakskøbing

 

Picasso sagde, at alle børn fødes som kunstnere, det handler om at forblive det resten af livet. Jeg har altid haft en trang til at skabe skønhed og været drevet af en stor nysgerrighed efter at lære om verdens sammenhænge.

Jeg tror på, at verden har brug for kunst, der giver glæde. At den største kunst, er når hænder, sind og hjerte tilsammen skaber, for det bliver værker af lys, kærlighed og nærvær. Jeg søger skønheden i alting og forsøger altid at nå frem til en ophøjet komposition, som en bestemt sammensætning af farver, der får maleriet til at lyse op.

Alfa omega for mig er, at kunsten rummer noget positivt, et overskud, også når den er kritisk. F.eks. i humoren eller i den skønhed som grafiske elementer tilsammen udtrykker. Mine interesser er utallige og inspirationen til mine værker kommer mange steder fra. Fra naturen, byen, det metafysiske, det videnskabelige og samfundskritiske tanker. Derfor har det været helt naturligt for mig at undersøge og udtrykke mig gennem flere forskellige medier.

For mig er hver af de forskellige udtryksformer unikke i deres form og betingelser, hvilket giver mig større mulighed for, som kunstner, at rumme min egen og verdens uendelige diversitet.