ÅBNE ATELIERDØRE

Tine Lauritzen


Medie:           Acrylic Pouring, maleri

Telefon:         30 36 28 82
Email:             tinelauritzen1415@gmail.com
Web:               
Udstilling:     Neckelmannsgade 5,  4800 Nykøbing F.

Jeg er medlem af kunstgruppen Momentum, som samlet udstiller i Kunstskolen Guldborgsunds lokaler.

Jeg begyndte at male i 2010. Her opdagede jeg, hvilken indre ro maling giver – og mulighed for at være i nuet. Jeg har altid malet figurative motiver og jeg har hovedsageligt malet med olie. Jeg er nu blevet optaget af Acrylic Pouring, hvor fantasi og malingens vej, er med til at forme motivet og gøre hvert enkelt billede unikt og abstrakt.

Mine malerier afspejler altid min egen udvikling og bevægelse inden for kunstverdenen. I hvert maleri afprøver jeg noget nyt, forfiner en teknik eller farveblanding.