ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Thomas Neumann


Medie:             Maleri og skulptur

Telefon:           40 50 81 41
Email:              thomas@neumannatelier.dk
Web:                www.neumannatelier.dk
Udstilling:       Busserisvej 5, 4800 Sønder Kirkeby

Thomas Neumann. Autodidakt multikunstner med lang professionel løbebane i bl.a. llustration, vægmalerier, kulisser, design, video og scenografi. Bosiddende i Sønder Kirkeby siden 2002.

Thomas Neumann har været kunstner på projekter i bl.a. Odense Zoo og Copenhagen Airport, Samt Illums juleudstilling, som sidste år fik fire stjerner i Politikens kunstanmeldelse.   “Min vej til maleriet, er gået fra først tegning og illustration, videre til vægmalerier på adskillige restaurationer og natklubber i 90erne. Bestillingsarbejder, som gav en masse erfaring og håndelag. Savnet af indhold, drev det dog til at lave egne værker i 1997. Indhold og substans, har jeg ledt efter lige siden, og det stopper nok aldrig, da der hele tiden syntes at være nye lag at udforske”.

Neumann Atelier udstiller i år, oliemalerier og skulpturer af Thomas Neumann.   Thomas Neumann´s farverige oliemalerier, bevæger sig fra abstrakt til noget der antyder figurative former. Der er en søgen mellem det beviste og ubeviste, i kontrasterne mellem kaos og system. Motiverne er fortrinsvis abstrakte. Men kigger man efter, finder man figurative, og sommetider naturalistiske elementer.  Skulpturer er fremstillet i træ, plast og metal mm. De er både til inde og ude. Ingen af disse er afbilledet her, så der må man komme forbi, eller se dem på hjemmesiden.