ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Anne-Mette Romme


Medie:            Maleri & Fotografi

Telefon:         51 51 25 95
Email:            
Web:               www.facebook.com – Romme’s foto- og malerier
Udstilling:      Druevej 7, 4873 Marielyst, Væggerløse

Jeg hedder Anne-Mette Romme, jeg er autodidakt kunstner på 61 vintre.

Der er stort set ikke en dag, hvor jeg ikke bruger timer i mit atelier. Timerne ved lærredet giver mig en indre ro, både i krop og sjæl. Jeg malede mit første maleri i 2019 – sideløbende har jeg fotograferet i rigtig mange år. Jeg arbejder i akvarel, olie og akryl – portrætter, abstrakt og naturalistisk.

I portrættet søger jeg mennesket bag ”facaden”, hvor et liv er levet eller det uskyldig udtryk, hvor et liv lige er begyndt. I det abstrakt maleri, er det de store armbevægelser og det intuitive der tager over.

Har modtaget undervisning af Carsten Krogstrup. Jeg er fast medlem af ”Galleri Voss & Keller” i Slotsgade, Nykøbing F. og har været med siden galleriets start. Jeg byder velkommen i min billedeverden.