ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Anne-Mette Romme


Medie:           Maleri & Fotografi

Telefon:         51 51 25 95
Email:            annemetteromme@gmail.com
Web:                
Udstilling:     Druevej 7, 4873 Marielyst, Væggerløse

Jeg hedder Anne-Mette Romme, jeg er autodidakt kunstner på 60 vintre.

Der er stort set ikke en dag, hvor jeg ikke bruger timer i mit atelier. Timerne ved lærredet giver mig en indre ro, både i krop og sjæl. Jeg malede mit første maleri i 2019 – sideløbende har jeg fotograferet i rigtig mange år.

Jeg arbejder i akvarel, olie og akryl – portrætter, abstrakt og naturalistisk I portrættet søger jeg mennesket bag ”facaden”, hvor et liv er levet eller det uskyldig udtryk, hvor et liv lige er begyndt. I det abstrakt maleri er det de store armbevægelser og det intuitive, der tager over.

Har modtaget undervisning af Carsten Krogstrup. Jeg er fast medlem af ”Galleri Voss & Keller” i Slotsgade, Nykøbing F., og har været med siden galleriets start.

Jeg byder velkommen i min billedeverden.