ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Charlotte Grøhn Matthiesen


Medie:              Udtryk med og på alt

Telefon:           40 15 84 85
Email:              charlotte@openhearts.dk
Web:                www.gallerimatthies.dk 
Udstilling:       Sønder Alslev Strandvej 4,  4800 Nykøbing F.

Jeg eksperimenterer, undersøger og forsker i alle slags materialer og udtryk. Jeg er uddannet billedkunstlærer.

Jeg bliver ofte inspireret af mine drømme, og af hvad min underbevidsthed og intuition bringer frem. Både det abstrakte og det naturalistiske skaber jeg med lige stor glæde. Jeg er farverig i mine malerier og ofte helt enkel i mine tegninger.

Juni 2019 stiftede jeg sammen med min mand det kreative fællesskab Galleri Matthies, som også er vores bopæl. Her nyder jeg skaberånden og frodigheden i samarbejdet med galleriets øvrige kunstnere, og med Lis Ekmann – medstifter af galleriet – i særdeleshed. Min mand etablerede samtidig fællesskabet, ”Falsters Bryglaug”, bestående af 7 bryggere.

I weekenden 13. -14. august vil Bryglauget byde på en smagsprøve. Og vores smukke biodynamiske marker og haver kan nydes.

Galleriet er altid åbent lørdage klokken 11.00 – 16.00. Og alle andre dage efter aftale. Telefon 40158485. Følg os på Facebook og Insta. www.gallerimatthies.dk.