ÅBNE ATELIERDØRE

Charlotte Grøhn Matthiesen


Medie:             Maleri og tegning

Telefon:           40 15 84 85
Email:              charlotte@openhearts.dk
Web:                www.gallerimatthies.dk 
Udstilling:       Sønder Alslev Strandvej 4,  4800 Nykøbing F.

Jeg maler og tegner ofte med udgangspunkt i noget jeg har drømt, eller oplevelser jeg har haft i naturen.

Både det abstrakte og det naturalistiske skaber jeg med lige stor glæde. Jeg er farverig og eventyrlig i mine malerier og ofte helt enkel i mine tegninger.

Male-teknisk elsker jeg at eksperimentere, undersøge og forske i alle slags materialer og udtryk. Jeg har malet og tegnet altid og er bl.a. uddannet billedkunstlærer. Juni 2019 stiftede jeg sammen med min mand det kreative fællesskab Galleri Matthies, som også er vores bopæl. Galleriet huser netop nu 12 vidtspændende kunstnere og mit eget atelier og udstillingsrum.

Min mand etablerede samtidig fællesskabet, ”Falsters Bryglaug”, bestående af 7 bryggere. I weekenden 13. -14. august vil Bryglauget byde på en smagsprøve. Og vores smukke biodynamiske marker og eventyrlige haver kan nydes.

Kunstnerne Søren Bækkel og Lis Ekmann vil være en del af udstillingen i Åbne Atelier weekenden. Velkommen til et besøg midt i smuk natur og dejlig kunst.