ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Christian Tellefsen


Medie:             Maleri og keramik

 

Telefon:           21 22 66 37
Email:               telle9@outlook.dk
Web:                 www.mitlillegalleri.dk
Udstilling:        Bastebrostræde 9, 4800 Nykøbing F.

 

Mit navn er Christian Tellefsen, er født og opvokset i Vendsyssel. Jeg flyttede til Sydhavsøerne i 1988, hvor jeg startede startede brugskunstforretning, først i Nysted og senere i Nykøbing. Bor nu i den hyggelig brostensbelagte gade, Bastebrostræde, hvor også mit galleri og værksted er.

 

Teknikken i mine malerier er meget forskellig. Jeg bruger på både hænder, spartel og pensel. Jeg har ikke lagt mig fast på en bestemt stil, men brænder mest for mine teatralske, skæve og løjerlige individer. Ideerne får jeg ved cafébesøg, teater og hvor jeg ellers bevæger mig. Ofte laver jeg en kvik skitse i min blok, eller har den i hovedet.

Efter lærredet er farvelagt, studerer jeg maleriet i længere tid, indtil der i min fantasi opstår forskellige motiver og figurer som bliver optrukket med sort. Ofte finder beskueren andre figurer i maleriet.

 

Min keramik er formet i hænderne og håndmalet – ikke drejet. Jeg går meget op i at alle dele er skæve. Mine værker er både brugs- og pyntegenstande, de er unikke da ikke to ting er ens dekoreret hverken i form eller dekoration.