ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Dorte Krøll


Medie:             Maleri, akvarel, mixmedia

Telefon:           21 85 40 17
Email:              mail@dortekroell.dk
Web:                www.dortekroellbilledkunst.dk
Udstilling:      Galleri STUDIO Krøll, Vestergade 35tv, 4850 Stubbekøbing.

I år har jeg malet jazz. Jeg har arbejdet med at fange stemningen, som opstår, når dygtige jazzmusikere giver koncert. Jeg holder meget af at høre deres musik, så hvorfor ikke også male det, tænkte jeg. Jeg valgte at male det blåt, som den fortættede aftenstemning når musikken spiller. 

Ellers maler jeg normalt med akryl, akvarel samt mixed media. Jeg foretrækker at male i serier, for på den måde kan jeg fordybe mig i motivet, prøve forskellige variationer og fange, hvad der opstår, når jeg maler et, og kommer til at tænke på et nyt.