ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Inge Smith Hansen


Medie:              Oliemaleri og skrotsmykker
Telefon:            20 23 57 02
Email:               ingeskunst@gmail.com
Web:                 www.ingeskunst.dk
Udstilling:        Nyvej 13, 4862 Guldborg

Jeg har været professionel kunstner siden 1984. Jeg er uddannet designer fra Akademiet for Merkantil Kunst med stor inspiration af OTTO FRELLO. På Holbæk Kunsthøjskole blev jeg undervist af keramiker Bent Sørensen.

I mine oliemalerier blander jeg farverne med elementer fra naturen. Malerierne har sjældent en titel. De er abstrakte med en antydning af det figurative i farvernes stærke sammenspil. Jeg er eksperimenterende, søgende i forskellige materialer til det endelige resultat fremstår.

Mine skulpturer er sammensat af formerne i naturens materialer og genbrugsting. For ikke at glemme min skrotsmykker, som er det sidste skud på stammen.

Jeg er medlem af Fuga, KKS, Frederiksberg Kunstnerlaug, Kunstforeningen Humlen i Hedehusene, og GAIA. jeg har udstillet i Tyskland, England, Polen, Frankrig, Italien og Portugal.

Den sorte farve bringer mig i dyb kontrast med indre fred, mit nærvær med mit bekymrende sind. Det er den sorte farve, der giver mig følelsen af at blive genopladet. Den er med til at forhindre, at jeg brænder ud. den sorte farve forbinder jeg ikke med depression, men med nærhed og ro. Jeg synes den sorte er majestætisk, altomsluttende og dyb rolig.