ÅBNE ATELIERDØRE

Knud Bruun 


Medie:            Maleri og fotografi

Telefon:          40838548
Email:             knudbruun@mail.dk
Web:              
Udstilling:      Kunstskolen Guldborgsunds lokale, Neckelmannsgade 5, 4800 Nykøbing F

Nysgerrighed og leg er vigtige dele af processen ved at arbejde med billeder.

At arbejde med et spændende motiv skal være sjovt – helt frem til min endelige version af motivet. Det er derfor, at jeg laver billeder og det har jeg gjort siden min ungdom med fotografi, tegning og maleri.

Jeg finder motiver i landskabet og andre gange i byen. Det kan være strukturer eller farver, der fanger mit øje. Det kan være pudsige situationer med mennesker. Jeg fotograferer og maler med akrylfarver.

Velkommen til min billedverden! Jeg er medlem af kunstgruppen Momentum, som samlet udstiller i Kunstskolen Guldborgsunds lokale, Neckelmannsgade 5, 4800 Nykøbing F