ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Lars Voss Jacobsen


Medie:             Foto

Telefon:           25 18 19 23
Email:              larsvoss@gmail.com
Web:                www.facebook.com/ByVoss
Udstilling:       Galleri Slotsbryggen, Slotsbryggen 3, 4800 Nykøbing Falster

Fotograf – Lars Voss Jacobsen  Autodidakt fotograf fra 1965. Mine spæde fotografsko, blev trådt i Hillerød i midt 70´erne. Jeg fik et Kodak Instamatik 133 og begyndte at tage billeder af alt muligt. Dog var udfoldelserne begrænset af prisen på fremkaldelse.

I gymnasiet fik jeg virkelig blod på tanden. Jeg begyndte at tage sort hvid og fremkaldte dem i gymnasiets mørkekammer. Det var ikke nok, så jeg blev nødt til at lave et mørkekammer i mine forældres bryggers. Allerede da havde mine billeder en anderledes og ofte skæv vinkel. I takt med, at jeg blev dygtigere, steg også kravene til udstyret, som løbende er blevet opgraderet.

Jeg tager nu primært billeder af landskab og natur, der spænder fra de store vidder til de meget små og nære detaljer. Mine billeder udtrykker oftest en stille ro og giver beskueren en mulighed for fordybelse.  Jeg er med i Galleri Slotsbryggen, hvor mine billeder kan ses og købes.