ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Lone Springkilde Larsen


 

Medie:             Maleri

Telefon:           50 98 55 70
Email:              lone@springkilde.dk
Web:                Facebook: Springkildemaleren
Udstilling:       Strandvejen 39, 4880 Nysted

Navn. Lone Springkilde Larsen

Medie: Olie, Akryl og Akvarel

Min motiv verden er bred. Natur, blomster, mennesker m. m. da jeg er nysgerrig på hvad lyset og stemning kan gøre, uanset motivet.

Jeg kan lide processen og er gerne en hel vinter om et maleri. Jeg er blevet glad for at have genoptaget akvarellen, da den kan noget særligt og også er en udfordring.

Der er ikke de store budskaber i mine malerier, men jeg giver gerne mig selv udfordringer f.eks. da jeg har malet flere kongelige portrætter. Jeg har også malet et portræt af kunstneren Carsten Krogstrup og tager nu imod bestillinger på portræt maleri.

Jeg har tidligere boet på gården ”Springkilde” i Vålse på Nordfalster. Nu bor jeg i Nysted, hvor jeg har Havestuegalleriet ved havnen og er kendt under navnet ”Springkildemaleren”, som man også kan finde mig under på Facebook.