ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Lone Springkilde Larsen


Medie:             Maleri

Telefon:           50 98 55 70
Email:              lone@springkilde.dk
Web:                lone@springkilde.dk
Udstilling:       Strandvejen 39, 4880 Nysted

Navn. Lone Springkilde Larsen Medie: Olie, Akryl og Akvarel

Min motiv verden er bred. Natur, blomster, mennesker m. m. da jeg er nysgerrig på hvad lyset og stemning kan gøre, uanset motivet. Jeg kan lide processen og er gerne en hel vinter om et maleri.

Jeg er blevet glad for at have genoptaget akvarellen, da den kan noget særligt og også en udfordring. Der er ikke de store budskaber i mine malerier, men jeg giver gerne mig selv udfordringer f.eks. da jeg har malet flere kongelige portrætter.

Senest har jeg malet et portræt af kunstneren Carsten Krogstrup og har nu besluttet at tage imod bestillinger. Jeg har tidligere boet på gården ”Springkilde” i Vålse på Nordfalster. Nu bor jeg i Nysted hvor jeg har Havestuegalleriet ved havnen og er kendt under navnet ”Springkildemaleren” som man også kan finde mig under på Facebook.