ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Lone Weng


Medie:           Akvarel, mixed media

Telefon:         25 78 11 99
Email:             loneweng@gmail.com
Web:               www.loneweng.dk, Instagram: wengatelier
Udstilling:      Aastrupvej 62, Vejringe, 4850 Stubbekøbing

Som menneske inspireres og påvirkes vi af vores omgivelser. Som billedkunstner og formgiver åbner jeg op, tillader mig selv at drømme, lege, fordybe mig og udforske nye materialers og teknikkers muligheder.

Den energi manifesterer sig i mine værker, der spænder bredt fra malerier, akvareller, collager, brugskunst og skulpturer.

Livet leves på godt og ondt, og er min kilde til inspiration, hvilket helt naturligt reflekteres i valget af motiver, farver og materialer.

Min nysgerrighed holder mig til ilden, stimulerer min interesse for at udforske et givet materiales muligheder.

Hvilket også viser sig i mine værker, der som jeg selv er i stadig proces og hele tiden udvikler sig i nye retninger, men altid med en forankring i mit liv og i min hverdag. Jeg er uddannet på Seminariet for Formgivning. Hvert år deltager jeg i Åbne Atelierdøre, Guldborgsund.

Se alle deltagere i udstillingen her: www.aabneatelierdoere-guldborgsund.dk

Læs mere om mig og mine værker her: www.loneweng.dk samt på Facebook Lone Weng og Instagram Wengatelier