ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Peter Christensen


Medie:             Fotografi

Telefon:           28 79 23 04
Email:              mojacar1@gmail.com
Web:                
Udstilling:       Lisehøj 3, 4800 Nykøbing F

Jeg har fotograferet siden jeg som 12-årig fik et russisk spejlrefleks forærende af min far.

Jeg er dybt fascineret af det ”frosne øjeblik” og den tidslomme som et fotografi til enhver tid repræsenterer. Jeg finder de fleste af mine motiver i byen eller på landet – blandt helt almindelige mennesker.  I dagliglivet og til fest.  Det er her min hovedinteresse ligger, selvom jeg også betages af smukke eller dramatiske landskaber og af finurlige former og farver, taget ud af en større sammenhæng. Jeg har kun i få perioder levet af at lave fotografier og levende billeder, men for mig er fotografiet en passion som jeg slet ikke kan modstå.

Jeg har altid et kamera på mig og der går sjældent en dag eller to uden at jeg har fået et eller flere billeder med mig hjem.