ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Rikke Mangelsen


Medie:             Hånddrejet porcelæn

Telefon:           28 55 75 50
Email:              mangelsen@live.dk
Web:                www.rikkemangelsen.com
Udstilling:       Vestervang 18, Kraghave, 4800 Nykøbing F.

Mine produkter relaterer til en brugsfunktion, og materialet jeg arbejder med er porcelæn. Mit udgangspunkt er håndens arbejde i leret, og fastholde lerets bevægelse i de færdige produkter. Alle mine produkter bliver til på drejeskiven. Mødet mellem materiale og funktionalitet fascinerer mig, og efterlader en stadig nysgerrighed og udfordring i mit arbejde. …En kop skal lægge sig til rette i hånden og munden, vasen skal underbygge blomstens skønhed, og lyskoppen skal sprede lys og god stemning.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i mit værksted!

Kh Rikke