ÅBNE ATELIERDØRE - 2023

Susanne Draabe Bruunsgaard


Medie:             Linoliumstryk og collage

Telefon:          60240401
Email:              susa2810@g2650.dk
Web:                Instagram draabetryk
Udstilling:       Orehoved Station, Stationsvej 7,  4840 Nørre Alslev

Efter et ophold på en kunsthøjskole for mange år siden har jeg i mit arbejde som pædagog altid haft det kreative udtryk som mit arbejdsområde.

I dag arbejder jeg i en folkeskole som underviser for en modtagerklasse med børn i seksårsalderen der lige er kommet til landet og ikke taler dansk. Det pædagogiske arbejder med disse børn tager naturligt udgangspunkt i de kreative processer for at at skabe et fælles sprog og samhørighed i elevgruppen.

I de seneste år har jeg kastet mig over linoleumstryk i hobbysammenhæng. Forrige sommer købte vi et sommerhus på Falster i Gedesby, og motiverne til mine billeder er hentet fra de mange små og større blomsterbuketter, jeg ustandseligt plukker overalt, hvor jeg går tur. Jeg er meget fascineret af den to-delte arbejdsproces med dels udarbejdelsen af selve udskæringen i linoleumspladen og dels den efterfølgende trykfase. Jeg kan godt lide at ét snit kan blive til flere billeder med forskelligt udtryk alt efter valg af farve til trykket. I år har jeg også kastet mig over collagen som udtryksform.

Jeg leger med udtryk som opstår når jeg sætter dyrehoveder på menneskekroppe klippet ud af gamle ugeblade og dyreleksika. Jeg er gæsteudstiller hos Gitte Lund i den gamle stemningfulde Orehoved Station.

Jeg glæder mig at vise vores forskellige værker frem.