ÅBNE ATELIERDØRE - 2024

Ulla Haulund Andersen


Medie:             Olie-Akryl- collage

Telefon:           23 35 83 46
Email:              ullahaulundandersen@gmail.com
Web:                
Udstilling:      Grubbevej 2, Majbølle, 4862 Guldborg

Jeg har arbejdet kreativt så længe jeg kan huske på/med forhåndenværende materialer, (ikke altid populært).

Jeg benytter stadig forskellige elementer og medier i Collager og Malerier. Der er som regel et genkendeligt motiv i mine malerier, men på en eksperimenterende og fabulerende måde.

Jeg har deltaget i forskellige kurser og kunsthøjskoler både før og efter min uddannelse på Seminariet for formgivning år 1999. I mange år var det skulpturer i keramik jeg koncentrerede mig om, men fra 80’serne har jeg udelukkende beskæftiget mig med maleriet, som nok stadig bærer præg af det 3 dimensionelle syn fra mit arbejde med skulpturer.

Jeg har boet i Majbølle på Lolland siden 1989 da jeg flyttede hertil fra Nordsjælland.